Vilkår ved tilmelding

Nedenstående vilkår er gældende ved tilmelding til lange ophold på Grundtvigs Højskole. Ved tilmelding erklærer du dig indforstået med disse. Vi beder dig sikre, du har læst og forstået vilkårene, inden du gennemfører din tilmelding.

Alder

Højskoleloven foreskriver, at kursister på højskoler skal være fyldt 17½ år ved kursets begyndelse.

 

Behandling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger, såsom CPR-nr., navn, adresse og e-mail, bruges kun i forbindelse med skolens ydelser, og til registrering i forhold til kulturministeriets kontrol.

 

Betaling og framelding

Prisen indeholder kost, logi, undervisning, brug af skolens værksteder og faciliteter, fælles kulturprogram og -aktiviteter (udflugter, entréer, fester mm) temauger og rejse (der kan forekomme et ekstra tillæg for nogle rejser).

Ved indmeldelse betaler du et gebyr (refunderes ikke ved framelding). Efter skolestart er der fire ugers opsigelsesvarsel, hvor der stadig betales 700skolepenge. Hvis du afslutter opholdet, før du har gået her i 12 uger, betales et tillæg på 700 kroner pr. uge i 2024 og 750 kr. pr. uge i 2025 af dit samlede opholds varighed.

 

Elevforening

Når du tilmelder dig et langt kursus på Grundtvigs Højskole, bliver du automatisk medlem af vores elevforening. Grundtvigselever. Medlemsskabet er gratis og kan til hver en tid frameldes ved at skrive til [email protected].

 

Indkvartering

Hvis du har valgt dobbeltværelse indkvarteres du med én af samme køn.

 

Kæledyr

Kæledyr må ikke medbringes.

 

Mad og specialkost

Der er mulighed for ved tilmelding at tilvælge vegetarkost eller fravælge svinekød, og der tages i vidt omfang hensyn til gluten- og laktoseallergi.

 

Markedsføring

Ved indmelding giver du tilladelse til at højskolen kan bruge/uploade billeder fra kurset til skolens hjemmeside, Facebook, Instagram mm. jf. vores persondatapolitik. Hvis du ikke ønsker dette, så kan du henvende dig til højskolen, så der vil blive taget hånd om, at det ikke sker.

 

Mødepligt

Der er mødepligt til undervisning (morgensamling, fag og foredrag/debat), til ganggruppemøder og fællesmøder og til fælles opgaver som rengøring og køkkentjans. Mere end 10 % fravær medfører advarsel. Efterfølgende højt fravær medfører bortvisning. Hvis man ikke kan komme til timerne bedes faglæreren informeret herom.

 

Alkohol

Det er som Husregel ikke tilladt at nyde alkohol på skolens område på dage, hvor der er undervisning dagen efter; dog kan Caféen evt. åbnes ifm. et kulturarrangement el.lign. en gang i løbet af ugen. Husreglen kan ændres efter debat på Fællesmøder.

 

Hash og narkotika

Brug af hash, speed og narkotika m.v. er ikke foreneligt med et højskoleophold og kan medføre bortvisning uden yderligere varsel.

 

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge indenfor på højskolen.