Studio 54

Året er 1977. Stedet er New York City. Nærmere bestemt West 54th street mellem 7th og 8th avenue. Her, midt i gadevold, narkohandel og prostitution åbner Steve Rubel og Ian Schrager den legendariske natklub, Studio 54. Trods klubbens relativt korte levetid (knapt 3 år) går den over i historien som et hedonisk fristed for datidens film- og rock/popstjerner, kunstnere, queers, drags, og almindeligt flamboiyante new yorkere, der igennem sex, drugs og, fremfor alt, disco fyrer den af i storbyens natteliv.

Hvis du har lyst til at dykke ned i dén musik, der var med til at skabe rammerne omkring Studio 54, skal du vælge denne workshop. Vi skal nemlig spille og fremføre den musik, der blev danset til i syndens og lasternes hule.

Du skal kunne spille et instrument (trommer, bas, guitar, keyboard) eller synge og have lyst til at klæde dig ud og danse. For danse skal vi også.

Der skal øves igennem, for på temaugens sidste dag træder vi op på scenen, iført genbrugspallietter og boafjer, og giver vores bud på lydsiden af Studio 54. Vi skal bruge en eller to trommeslagere, en bassist, to guitarister, en eller to keyboardspillere og en håndfuld danseglade sangere, gerne med hang til rasleinstrumenter.

Underviser: Stephan Sieben