Sansemiddag

Vær med til at skabe en sensorisk sansemiddag, der er designet til at stimulere alle sanserne og skabe en levende og engagerende madoplevelse.

Vi vil arbejde med elementer, der stimulerer krop og sind.

Eksempelvis:

Duft: En vigtig del af enhver madoplevelse. En sensorisk middag skal omfatte brug af duftolier, røgelse eller andre dufte for at skabe en drømmende stemning, der forfører os.

Smag: Smag er selvfølgelig den mest vigtige sans i en madoplevelse. Oplevelsen vil omfatte brug af unikke og interessante ingredienser for at skabe nye og spændende smage.

Følelse: Følelsen af mad og drikkevarer.  Vi vil gøre brug af forskellige teksturer og konsistenser for at skabe en interessant og sjov middag.

Syn: En sansemiddag kan omfatte brug af farver, former og teksturer eller video for at skabe en visuelt tiltalende oplevelse.

Lyd: brug af musik, naturlyde eller oplæsning m.m. for at skabe en bestemt atmosfære.

Vi vil prøve at skabe en unik og engagerende oplevelse for gæsterne for at skabe en levende og mindeværdig aften.

 

Hvis du er motiveret og flittig, og du er klar til at påtage dig praktiske opgaver samt arbejde ude, så er denne workshop måske noget for dig. Du vil lære om de forskellige sanser, og hvordan de kan bruges til at skabe en ekstraordinær god oplevelse. Du vil få mulighed for at udtrykke din kreativitet og præsentere dit arbejde for vores inviterede.

Vores sansemiddag skal være en personlig og fælles oplevelse. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Det vigtigste er at være kreativ og have det sjovt. Så vil du med på en sjov, måske til tider hård, sansemæssigt opbyggende rejse, hvor du får muligheden for at skabe en eventyrlig oplevelse for dig og dine venner? Så vær med her!

 

Underviser: Køkkenchef Simon Lundby Møller