Østerbro Teater: Lolita for altid

Østerbro Teater: En kompromisløs og fræk performancekoncert om køn, krop, krænkelser, identitet og seksualitet – fortalt af den unge pige selv.

Det er den unge piges debut. Hendes første møde med publikum. Muslingeskallen åbenbarer hende, som i Botticellis berømte maleri ’Venus’ fødsel’ fra 1468. Hendes hud er glat, hendes krop er flot, hendes øjne er åbne, hendes hår bruser ud over det hele og hun er SÅ klar til at møde os.
Hun ved ikke endnu, hvor meget magt hun har. Men tiden går og hun mister sin uskyld, sit udseende, sin ungdom, sin magt. Og vi mister interessen for hende. Hvis bare Lolita kunne være Lolita for altid…

LOLITA FOR ALTID tager afsæt i det paradoks, at unge piger på den ene side kan udnytte deres køn og alder til at fremme karrieren og det sociale liv. Og på den anden side ønsker at være andet end netop deres køn og alder, fordi det gør dem sårbare og underkender deres position som frie individer.

LOLITA FOR ALTID er produceret af How to Kill a Dog, der består af instruktør Jennifer Vedsted Christiansen og skuespiller og musiker Emma Sehested Høeg. Samme duo stod bag anmelder- og publikumssuccesen Velkommen til Pandora, der tidligere har spillet på Reaktor.