Mette Bratlann – Kvartvejskrisen

Du vil gerne være glad men er det ikke, du vil være sikker på, at du har taget de rigtige valg, men er fyldt med tvivl og du føler dig håbløst bagud i dit kærlighedsliv. Alt dette, og meget mere, er med til at skabe grundlag for en kvartvejskrise.  

De seneste år har Mette Bratlann især været optaget af kvartvejskrisen, med et fagligt fokus på, hvorfor så mange rammes af krise i midt tyverne og start trediverne.  

I dette foredrag anerkender Bratlann at mange unge i dag bliver ramt af en kvartvejskrise i overgangen til voksenlivet samt sætter fokus på at det er okay at fejle. 

 

Mette Bratlann er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi. 

Hun har indhentet sin terapeutiske erfaring gennem arbejde indenfor blandt andet Børns Vilkår (rådgivning af børn, unge og forældre), Psykologisk Korttidsrådgivning/PKR, Dannerhuset (kvindekrisecenter) og Kræftens Bekæmpelse. Herudover har hun arbejdet i private praksisser i Borgergade, Havnegade og Kronprinsessegade i København. Hun har været selvstændig med egen praksis siden 2016. 

 

Kristeligt Dagblad har i forbindelse med artikelserien De Formative År lavet et video-interview om hvad det især er, der udfordrer de unge voksne i dag. 

Se den her