Dokumentarfilminstruktør Christoffer Guldbrandsen

Christoffer Guldbrandsen har markeret sig som én af Danmarks førende dokumentarfilmskabere. Han er en modig fortæller, der har sat sit præg på den politiske debat. Det gælder også hans seneste projekt ‘A Storm Foretold’, der tager os med bag kulisserne af Trump-bevægelsen i et splittet USA.

Christoffer Guldbrandsen kommer til Grundtvigs Højskole og holder foredraget ‘A Storm Foretold’ – Biden vs. Trump og åbner døren til en verden af politiske intriger.

Gennem personlige erfaringer og optagelser fra sin seneste film ‘A Storm Foretold’ om Donald Trumps tidligere rådgiver Roger Stone tager filminstruktøren publikum med bag kulisserne af magtspil, løgne og konsekvenserne af politisk storm.

Christoffer Guldbrandsen har været helt tæt på Trumps inderkreds. Så tæt at han efterfølgende er blevet opsøgt af FBI og stævnet af den Amerikanske Kongres for at få ham til at vidne om, hvad han oplevede.

Gennem mere end fire år fulgte Christoffer Guldbrandsen Trump-bevægelsen indefra, og han var med hele vejen til angrebet på Capitol den 6. januar og gennem det efterfølgende opgør.

Christoffer Guldbrandsen stiller skarpt på et splittet USA og tager fat på de svære spørgsmål, som det kommende præsidentvalg rejser. Ikke bare for amerikanerne, men for hele verden.

OBS: Det er et lukket arrangement udelukkende for højskolens elever

Christoffer Guldbrandsen fortæller om A Storm Foretold på Grundtvigs Højskole Guldbrandsen guldbrandsen Guldbrandsen