Temauge

Højskoleopholdet for efteråret 2017 lakker desværre (!) allerede mod enden. Traditionen tro runder vi den sidste uge af højskoleopholdet af med en temauge. Her kan eleverne vælge sig ind på tre forskellige workshops, som de nørder ugen igennem. I år er ugens tre workshops Revy, Spildesign og Julemandens værksted.

Selv om de tre workshops formentlig giver sig selv, kommer her en kort introduktion:

Revy
Den legendariske Grundtvigs Revy har premiere torsdag d. 14. december. Den er skrevet, opført, danset, skreget og sunget af eleverne fra efteråret. Og der bliver ikke sparet på satiren og parodierne på lærere og elever. På fire dage bliver der knoklet, og resultatet bliver intet mindre end talentfuldt!

Spildesign
Design dit eget Grundtvigs-brætspil, som du og dine højskolevenner kan spille med og mod hinanden. Det er lettere sagt end gjort, så derfor har vi hevet fat i spildesigner Hans Peter Hartseen, som har været med til at lave omkring 200 brætspil.

Julemandens værksted
Gå kreaamok og få styr på den sidste julegaver til mor, søster, onkel og far. I julemandens værksted skal vi nemlig arbejde med sølv, stof, læder, stencils og tekstil. Hver dag præsenteres eleverne for nye materialer og teknikker, som de kan ligge og rode med og inkorporere i deres fine julegaver.