Debat: Europa – hvad nu?

FriRumsdebat med MF Marianne Jelved og MEP Morten Messerwschmidt. Debatpilot er Grundtvigs Højskoles politiklærer Peter Westermann.

Morten Messerschmidt og Marianne Jelved til debat med sommerkurset Globalisering og Demokrati

“Populisme og postfaktualitet” er emnet på årets udgave af det politiske sommerkursus Globalisering og demokrati på Grundtvigs Højskole. Et af emnerne i ugen er Europa – hvad nu? Og i den forbindelse afholdes der en Frirumsdebat med deltagelse af tidl. økonomi- og kulturminister Marianne Jelved (RV) og medlem af Europaparlamentet Morten Messerschmidt (DF).

Frirummet er et initiativ skabt af de frie skoler (efterskoler, højskoler og friskoler) med støtte fra TrygFonden. Frirummet er en ny debatform, som ikke er bange for at trække konfliktens fronter op, men som gennem refleksion over tvivl og dilemmaer søger initiativer for det fælles bedste. Frirummet vil udfordre de traditionelle rammer for debat og styrke den demokratiske samtale borgere og politikere imellem.

Debatten styres af en såkaldt debatpilot. Det er Peter Westermann, som til daglig underviser Grundtvigs højskoles elever i politik og politisk kommunikation. Peter er tidligere folketingsmedlem og næstformand i SF.

Sted: Grundtvigs højskole, Foredragssalen
Tid: Torsdag den 10.august kl.14.30
Gratis adgang
Alle er velkomne!