Bjergbestigerens eventyr

Jakob Urth er Danmarks mest aktive og succesfulde bjergbestiger. Tre 8.000-meter-bjerge har han besteget – alle uden brug af kunstig ilt og flere som første dansker. Dertil har han et utal af hhv. 5-, 6- og 7.000 meter toppe på sit klatre-CV.

Jakob har gennem mere end 20 år været bjergbestiger og eventyrer. Han har klatret bjerge på de fleste kontinenter samt arrangeret og deltaget i ekspeditioner fra Himalaya til Arktis. Han har en passion for bjergene, kulturen og den udfordring, de byder …forberedelserne, træningen, ekspeditionerne samt ambitionen om at opnå de mål, han sætter sig. At turde gå hele vejen.
Jakob har gennem sit arbejde som freelance ekspeditionsleder opnået en enestående erfaring i minutiøs planlægning og det at få tingene til at ske, når de skal ske!
Derudover er Jakob stifter af et konsulent/event firma som tilbyder træningsforløb og bjergbestigning. Jakob hjælper private og virksomheder med at nå deres mål – i hverdagen eller på bjergtinder overalt i verden. Et job, som bringer ham på rejser og i bjergene mere end 120 dage om året.
Jakobs fortælling og billeder kan fange enhver med eventyr i blodet. Dertil tager Jakob fat i bl.a. spørgsmålene om hvorfor det er vigtig at have en stærk plan, og hvordan man når helt i mål med sine projekter. Toppen er kun halvvejs, og det vigtige arbejde ligger i at kunne eksekvere når det gælder.

OBS: Arrangementet er kun for højskolens elever

Se hele kalenderen