Jakob Olrik: Det perfekte look

Aldrig før har vi haft så meget kropsdyrkelse og så lidt kropsnydelse. Der bliver spenderet ufattelige summer på mode og dyrkelse af kroppens look – antallet af skønhedsoperationer og kosmetiske indgreb har fået fat i befolkningen. Vi vil være unge, smukke og nå helt uopnåelige idealer, når det kommer til både ansigt, krop og sågar også når det handler om intime steder.

Foredraget er en hyldest til det naturlige og giver en grundlæggende forståelse af vores tiltrækningseffekter; hvad virker, hvad signalerer vi og hvorfor søger vi i voksende grad vores selvforståelse i ydre værdier, når vi alle ved at skønhed kommer inde fra? Det er et humoristisk og indsigtsfuldt foredrag, der giver værktøjer til at styrke troen på, at vores vigtigste virkemiddel over for andre er vores selvopfattelse.

Jakob Olrik er forfatter og debattør der har udbredt sin viden på det kultur sexologiske område i de danske medier siden 2006. Han startede sin karriere som producer for teatergruppen Antropopiselskabet i 1994. Han har sidenhen beskæftiget sig med markedsføring, PR, tv-produktion og ejendomsudvikling.

Gennem studier af forskellige seksualitetskulturer rundt i verden, har Jakob Olrik opnået bred viden inden for feltet sexologi. I 2006 var han medstifter af sexolog- og parterapiuddannelsen i Villa Wilder på Christianshavn, hvor han var rektor frem til 2009.

Jakob beskæftiger sig blandt andet som foredragsholder og har turneret Danmark rundt med showene Kvinde, kend din mand og Mer’ og bedre sex, der er set af mere end 50.000 danskere.

Sted: Grundtvigs højskole, Foredragssalen
Tid: Tirsdag den 3.oktober 2017 kl.19.30
Entré: 80 kroner inkl.kaffe og kage

Se hele kalenderen