Turen går til Marokko

Den fælles studietur går til MARRAKECH i Marokko. Marrakech er byen, hvor du kan kombinere Østens mystik med naturoplevelser. Hvor befolkningen er lette at falde i snak med, uanset om I kan tale samme sprog, eller om det foregår med fagter. Hvor maden er fremragende, og solen skinner 300 dage om året. Og så er det byen, hvor Atlasbjergene tårner sig op bag ørkenen, og danner en smuk ramme for opholdet.
”Den Røde By”, som Marrakech kaldes, er et magisk sted fyldt med markeder, haver, paladser og moskeer, og byen er gennem de seneste år blevet kåret som et af verdens bedste rejsemål af Tripadvisor. Byens medinakvarter er helt unikt og er blevet udpeget som UNESCO verdensarvområde, særligt takket være den tusindårige historie og den særlige bebyggelsestypologi kaldet riader, som byen rummer mange fine eksempler på.
Ud over at gå i dybden med Marrakech, tager vi på udflugter til kystbyen Essaouira og til den stort set uberørte berberlandsby Ait Abdi, og der bliver også tid til shopping, hammam, vandreture og meget andet.

Se hele kalenderen