Tilbage
27.maj
Familie-venne-dag
Så er det tid til familie-venne-dag, hvor du som elev på Grundtvigs har mulighed for at vise dine venner og din familie, hvordan dit liv er på højskolen. Der vil være udstillinger, optræden, taler, lækker frokost og hyggelig højskolestemning. Der er ankomst mellem 10-11 og velkomst kl.11 i gymnastiksalen ved forstander Jakob Mejlhede Nielsen.
Læs mere
22.maj
Kommunikationsmedarbejder søges
Kommunikationsmedarbejder med fokus på SoMe og SEO Er du en SoMe haj? Kan du oprette og administrere annoncer på Facebook? Er du god til søgeoptimering, og har du flair for grafisk design? Og vil du være med til at bringe højskolen på dagsorden gennem utraditionel og kreativ markedsføring, så er det måske dig, vi har brug for i vores kommunikationsteam.
Læs mere
19.maj
RØST på KØS
Danske unge skal blive dygtige talere og dermed gives mulighed for at få deres ideer, interesser og holdninger hørt. Med projektet ‘RØST’ vil KØS – Museum for kunst i det offentlige rum sammen med 20 højskoler styrke danske unges retoriske evner og dermed mulighed for at deltage og gøre indtryk i den offentlige debat.
Læs mere
18.maj
Koncert med Den rytmiske højskole
Hvert år tager Den rytmiske højskole på turné med deres dygtige bands, og vi tager med glæde imod dem til koncert på Grundtvigs!
Læs mere
16.maj
Hvordan endte vi med Trump?
Foredraget "Hvordan i alverden endte vi med Trump?" er et stærkt underholdende foredrag om moderne tids største politiske overraskelse.
Læs mere
9.maj
Prominent EU-debat
I samarbejde med Europabevægelsen afholder Grundtvigs en EU-debat under overskriften "Nationalisme eller fællesskab".  
Læs mere
6.maj
Højskolernes dag & festival
Overvejer du at tage på højskole, men er i tvivl om, hvad det indebærer? Så kom og oplev Grundtvigs højskole indefra på Højskolernes dag den 6.maj.
Læs mere
4.maj
“Status” på Husets teater
Nina Faber er en falleret lyriker, der aldrig har fået hverken den ros eller de litterære priser hun selv mener hun fortjener.  
Læs mere
27.april
Story Slam Danmark
Story Slam Danmark kommer til Grundtvigs. Konceptet er enkelt: seks deltagere dyster om at fortælle den bedste selvoplevede historie inden for et bestemt tema. De har fem minutter til rådighed og publikum vælger vinderen.
Læs mere
27.april
Informationsdag for flygtninge
Informationsdag for sagsbehandlere, flygtningevenner og borgere, der overvejer, om et højskoleophold kunne være det rigtige for dem.
Læs mere
26.april
Børn på flugt
Få et overblik over udviklingen i flygtningesituationen. Hvor mange er der? Hvor kommer de fra? Hør om Røde Kors Asyl og få en introduktion til hverdagen på et modtagecenter for børn, der flygter alene.
Læs mere
20.april
Jazz med Ommatidium
Ommatidium er en international jazzkvartet bestående af den fænomenale amerikansk-svenske jazzfløjtenist Elsa Nilsson, den forrygende bassist Marcos Varela, guitarvirtuosen Morten Haugshøj og den karismatiske trommeslager Kristoffer Lysgaard.
Læs mere
18.april
Debattør Geeti Amiri
I en alder af 23 blev den nu 27-årige Geeti Amiri vist frem som pragteksemplet på en mønsterbryder. Selvom hun var opvokset i en flygtningefamilie på kontanthjælp, var det lykkedes hende at klare sig godt, komme ind på en videregående uddannelse og smile pænt til fotografen.  
Læs mere
6.april
Reggae med Partiet
Denne aften besøger vi spillestedet Klaverfabrikken i Hillerød og hører et af de helt store navne på den svenske reggaescene.  
Læs mere
4.april
Life after hate
In the late 1980s and early 1990s, Arno Michaelis was a leader of a worldwide racist skinhead organization. This evening Arno tells us his life story.
Læs mere
3.april
Mediernes fremtid
RÆSON inviterer for første gang til det, der bliver en tilbagevendende årlig konference med titlen om medier og journalistik. Vi samler en lang række af de mennesker, der former og flytter den danske mediebranche. Hvordan skal medierne overleve? Hvorfor skal de overleve? Konferencen finder sted i Den sorte diamant i København, og eleverne fra Grundtvigs skal med.
28.marts
Dem vi var
Vi ser dokumentaren "Dem vi var" og mød instruktøren Sine Skibsholt kommer og viser filmen og fortæller om arbejdet med den. Sine Skibsholt er instruktøruddannet fra dokumentarlinjen på Den Danske Filmskole. Efterfølgende har hun arbejdet på DR som TV-tilrettelægger og bl.a. udviklet, instrueret og produceret dokumentarserien ‘Ramasjang Generationen’. DEM VI VAR er Sine Skibsholts første dokumentarfilm. OBS: Det er et lukket arrangement kun for skolens elever  
Læs mere
23.marts
Koncert med Sweet Tempest
En efterårsdag 2013 flyttede Julian ind på Lunas sofa - lange vågne nætter, whisky og morgen kaffe, skabte atmosfæren for Duoens første Ep “Snow” og singlen “Mine” der fik verdenspræmiere i år 2016 i Nikolas Refns film ”The neon Demon”. Sweet Tempest er historien om et årelangt venskab og en fælles kærlighed for at gøre livets sving ture til noget musikalsk.
Læs mere
21.marts
Bag den kolde krigs tåger
Journalist, forfatter og udenrigskorrepondent Samuel Rachlin kommer til Grundtvigs for at fortælle om Rusland. Samuel Rachlin har bl.a. skrevet bøgerne: ”Mig og Stalin”, ”Jeg Putin” og ”Bag den kolde krigs tåger”. Han er selv født i Sibirien og er en levende fortæller, der her i 100-året for den russiske revolution vil gøre os klogere på, hvor Rusland står i dag, og hvilken indflydelse landet har på resten af verden.
Læs mere
28.februar
Forfatter Peter Øvig Knudsen
En efterårsdag i 1981 besatte en gruppe børn og unge en nedlagt rugbrødsfabrik på Nørrebro i København for at indrette den til Ungdomshus. Det blev starten på BZ-bevægelsen, som i de følgende ni år gang på gang tog fusen på politi og myndigheder. Peter Øvig Knudsen kommer til Grundtvigs højskole for at fortælle om sit arbejde med bogen "BZ".
Læs mere