Tilbage
21.juli
Sommerkurset inviterer til gospelkoncert
Efter en uges intensivt gospelkursus inviterer Grundtvigs Højskole og kursets to dygtige korledere, Lars Jochimsen og Rune Herholdt, til Gospelkoncert. Her vil sommerkoret opføre flere af de fantastiske gospelsange, som de har øvet i løbet af ugen - og du er mere end velkommen til at komme forbi og blive blæst omkuld! Koncerten er gratis og finder sted i gymnastiksalen på Grundtvigs Højskole klokken 17:00.
Læs mere
7.juli
Julie Maria og Rytmisk kor
To af Danmarks dygtigste kordirigenter indenfor rytmisk kor, Morten Kjær og Line Groth, har i denne uge indstuderet en lang række nye hits med en stor flok glade korsangere. Nu er det tid til at vise, hvad de har lært, og det gør de ved en koncert på højskolen. Som gæstesolist har de ingen ringere end sangerinde og sangskriver Julie Maria.
Læs mere
29.juni
Mød os på Roskilde
Der er en stærk tradition for en stor Grundtvigscamp på Roskilde Festival fyldt med tidligere elever fra højskolen - i år er der 80 elever fra foråret alene, der kommer. Det er en oplagt mulighed for at gense gode højskolevenner fra alle ender af landet og måske også opleve en række af de bands og kunstnere, der har spillet koncerter på Grundtvigs som f.eks. AyOwa, Fallulah og Carl Emil Petersen. Der går endda rygter om, at Grundtvigs musiklærer Tue West kigger forbi campen med sin guitar....
23.juni
Sankt Hans aften
Sankt Hans på Grundtvigs højskole Kom til Sankt Hans aften med bål, båltale og live koncerter i højskolens park! Højskolens park åbner kl.17.30, hvor man kan komme og grille sin mad og nyde sommeren. Der vil være aktiviteter for børn og bål allerede 20.30 med båltale og sange.
Læs mere
19.juni
Fotoshow med Rasmus Degnbol
Rasmus Degnbol er en prisvindende dokumentarfotograf, forfatter og filmskaber med fokus på historiefortælling. Gennem de sidste 10 år har Rasmus arbejdet med kommerciel og redaktionel fotografering for kunder over hele verden. Han har bl.a. arbejdet for New York Times, The Economist og National Geographic.
Læs mere
10.juni
Jubilarmøde
Jubilarmødet er først og fremmest en mulighed for at se og gense hinanden, tidligere lærere og forstandere og at opfriske minder og bekendtskaber. Men derudover kan man jo også se højskolen og høre om, hvordan vi holder højskole i dag.
Læs mere
6.juni
Afsted mod USA
I forlængelse af forårets ophold tager vores elever på en studietur til New York og Washington. I Washington får du mulighed for at snuse til magtens midte, og du vil både komme til at besøge Det hvide hus, kongressen og højesteret, men også dyrke kulturen og historien på Smithsonian Museum, Arlington kirkegården og ”The Mall” med alle mindesmærkerne for faldne soldater.
Læs mere
19.maj
RØST på KØS
Danske unge skal blive dygtige talere og dermed gives mulighed for at få deres ideer, interesser og holdninger hørt. Med projektet ‘RØST’ vil KØS – Museum for kunst i det offentlige rum sammen med 20 højskoler styrke danske unges retoriske evner og dermed mulighed for at deltage og gøre indtryk i den offentlige debat.
Læs mere
18.maj
Koncert med Den rytmiske højskole
Hvert år tager Den rytmiske højskole på turné med deres dygtige bands, og vi tager med glæde imod dem til koncert på Grundtvigs!
Læs mere
16.maj
Hvordan endte vi med Trump?
Foredraget "Hvordan i alverden endte vi med Trump?" er et stærkt underholdende foredrag om moderne tids største politiske overraskelse.
Læs mere
9.maj
Prominent EU-debat
I samarbejde med Europabevægelsen afholder Grundtvigs en EU-debat under overskriften "Nationalisme eller fællesskab".  
Læs mere
6.maj
Højskolernes dag & festival
Overvejer du at tage på højskole, men er i tvivl om, hvad det indebærer? Så kom og oplev Grundtvigs højskole indefra på Højskolernes dag den 6.maj.
Læs mere
4.maj
“Status” på Husets teater
Nina Faber er en falleret lyriker, der aldrig har fået hverken den ros eller de litterære priser hun selv mener hun fortjener.  
Læs mere
27.april
Story Slam Danmark
Story Slam Danmark kommer til Grundtvigs. Konceptet er enkelt: seks deltagere dyster om at fortælle den bedste selvoplevede historie inden for et bestemt tema. De har fem minutter til rådighed og publikum vælger vinderen.
Læs mere
27.april
Informationsdag for flygtninge
Informationsdag for sagsbehandlere, flygtningevenner og borgere, der overvejer, om et højskoleophold kunne være det rigtige for dem.
Læs mere
26.april
Børn på flugt
Få et overblik over udviklingen i flygtningesituationen. Hvor mange er der? Hvor kommer de fra? Hør om Røde Kors Asyl og få en introduktion til hverdagen på et modtagecenter for børn, der flygter alene.
Læs mere
20.april
Jazz med Ommatidium
Ommatidium er en international jazzkvartet bestående af den fænomenale amerikansk-svenske jazzfløjtenist Elsa Nilsson, den forrygende bassist Marcos Varela, guitarvirtuosen Morten Haugshøj og den karismatiske trommeslager Kristoffer Lysgaard.
Læs mere
18.april
Debattør Geeti Amiri
I en alder af 23 blev den nu 27-årige Geeti Amiri vist frem som pragteksemplet på en mønsterbryder. Selvom hun var opvokset i en flygtningefamilie på kontanthjælp, var det lykkedes hende at klare sig godt, komme ind på en videregående uddannelse og smile pænt til fotografen.  
Læs mere
6.april
Reggae med Partiet
Denne aften besøger vi spillestedet Klaverfabrikken i Hillerød og hører et af de helt store navne på den svenske reggaescene.  
Læs mere
4.april
Life after hate
In the late 1980s and early 1990s, Arno Michaelis was a leader of a worldwide racist skinhead organization. This evening Arno tells us his life story.
Læs mere